+34678973217 cttc@cttcalella.com

Les lligues estatals s’aturen i tornaran el cap de setmana del 8 i 9 de gener. Un cop acabada la primera volta, fem una valoració de la situació dels diferents equips calellencs.

El Termotur Calella de la Divisió d’Honor Masculina ha realitzat una gran primera volta, amb un balanç de 4 victòries i una derrota, al camp del CAI Santiago de Saragossa.

L’equip format per Marc Miró, Sergi Grau, Adrià Mallorquí i Albert Arcos és líder provisional empatat a punts amb l’equip aragonès i el jugador més destacat és en Sergi Grau amb un 8 victòries en 10 partits.

El Suris Calella, format per Alba Fernández, Clàudia Pérez, Lluna Díez i Mariona Garrido té una situació més complicada a la Divisió d’Honor Femenina, en un grup amb 5 equips i actualment les calellenques són 4es a la classificació, amb dues victòries i dues derrotes.

La baixa de la Clàudia Pérez en el partit contra el Bàscara complica la permanència al Suris, que en la 2a volta haurà de guanyar els seus rivals directes per acabar entre les 3 primeres.

El Termotur Calella de 2a Estatal és el líder invicte del seu grup, en un equip on han jugat l’Abel Martínez, l’Aman Kumar, en Martí Garrido i que han tingut l’ajuda de l’Albert Arcos durant la primera volta.

Per últim, el Tarinas Calella de 3a Estatal, també és líder provisional però amb un quíntuple empat a la classificació, però per la diferència de punts, els calellencs tenen millor average que els seus rivals.

L’equip format per Orlando Saña, Xavi Abio, Tomás Leone i Aitor Puig haurà de lluitar en la segona volta per mantenir aquesta posició.