+34678973217 cttc@cttcalella.com

6 podis del Club Tennis Taula Calella i 8 classificats pel Torneig Estatal!

Bàscara va acollir el Torneig Zonal es dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre de 2021, amb la participació de jugadors i jugadores de Catalunya, Balears, Aragó i Navarra, i on els 9 primers classificats de cada categoria aconseguien el passi pel Torneig Estatal, que reunirà els millors 48 palistes de cada categoria a nivell Estatal.

En la primera jornada, Alba Fernández del Suris Calella es va proclamar campiona en categoria Sub23 després de guanyar tots els seus partits còmodament. En la mateixa categoria, en Sergi Grau del Termotur Calella va acabar en 2a posició, després de perdre en la final amb en Martí Pelachs del Cassà.

Alba Fernández

En les categories benjamí i aleví, només en Toni Ruscalleda va aconseguir la classificació per l’Estatal, mentre que Candela Arcos, Maria Martínez, Laia Font i Johann Wieland van quedar entre els 16 primers però fora de les places que donen el passi. Mateo Leone va perdre a 1/16 de final.

Toni Ruscalleda

En categoria juvenil, dos nous podis pel club. La Claudia Pérez va quedar 2a i en Martí Garrido 3r. L’Aman Kumar, tot i fer un molt bon torneig, va caure a 1/16.

Martí Garrido

En infantil, en Xavi Abio va arribar també a semifinals, mentre que Joel Cervantes, Lluna Díez, Mariona Garrido, Ivet Colominas i Lola Arcos no van poder arribar al quadre.

L’últim podi calellenc el protagonitza Orlando Saña, 3r en veterà +60.