+34678973217 cttc@cttcalella.com

4 calellencs classificats!!

La Federació Catalana ha organitzat aquest cap de setmana a Bàscara, les primeres proves del Torneig Classificatori per a l’Estatal.

La prova, que anteriorment es celebrava com a Zonal, amb diferents comunitats autònomes, aquest any s’ha celebrat només amb palistes catalans, on en cada categoria els millors aconsegueixen el passi pel Torneig Estatal. 

Per part del Club Tennis Taula Calella han aconseguit la classificació la Clàudia Pérez i l’Elisabeth Cabanas (3a i 4a en Juvenil), Marc Miró (4t en Juvenil) i Mateo Leone (7è en Benjamí). Johann Wieland es va quedar a un partit de classificar-se en categoria benjamí i quedarà com a reserva.

En aquest torneig, el club ha tingut les baixes de Josep Gual i Agustí Vilalta en veterans, Aman Kumar, Tomás Leone, Alex Martínez i Mateu Villaret en juvenil, Mariona Garrido en infantil, Lluna Díez, Candela Arcos i Lola Arcos en aleví i Toni Ruscalleda en benjamí, jugadors i jugadores que no es van inscriure degut a la incertesa actual provocada per la crisi sanitària.