+34678973217 cttc@cttcalella.com

DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA

Suris Calella – Sant Cugat 0-6 C.Pérez, M.Garrido, Ll.Díez
Sant Cugat – Suris Calella 4-2 A.Fernández (1), C.Pérez (1), Ll.Díez

El Suris Calella va perdre la final del playoff del seu grup de Divisió d’Honor contra un reforçat UE Sant Cugat, que té l’objectiu de pujar de categoria.

En el primer partit de l’eliminatòria, la baixa d’Alba Fernández va ser determinant i el Sant Cugat no va donar opcions imposant-se per 0 a 6. En el partit de tornada, tant l’Alba com la Claudia Pérez van aconseguir un punt però tampoc es va poder evitar la derrota.

El conjunt calellenc ha realitzat una temporada excel·lent, on l’objectiu inicial era el de la permanència, format únicament per jugadores formades a casa i on l’Alba i la Claudia han rendit a un nivell altíssim.

El Suris Calella a la pista de l’UE Sant Cugat

SEGONA ESTATAL MASCULINA

Olot – Termotur Calella 2-4 A.Martínez (2), A.Kumar (1), M.Garrido (1)
Termotur Calella – Olot 4-2 A.Martínez, A.Puig (2), M.Garrido (2)

El Termotur Calella puja a Primera!!!

El segon equip del Termotur Calella es jugava contra l’Olot la primera plaça del grup. Aquesta primera plaça donava l’ascens directe, mentre que perdre significava haver de jugar la fase d’ascens.

En el primer partit de l’eliminatòria, l’Abel Martínez va ser determinant per afrontar el segon partit amb un resultat molt favorable. Els calellencs van guanyar a Olot per 2 a 4 i en la tornada el partit va començar de forma favorable a l’Olot, però en Martí Garrido i l’Aitor Puig no van fallar i sumant dos punts cadascú van certificar un ascens més que merescut a Primera Estatal.

L’Aman Kumar ha estat un dels habituals de l’equip i l’Albert Arcos va ajudar en les primeres jornades abans de pujar al primer equip.

Tots els jugadors que han contribuït en aquest ascens

SEGONA A TERRITORIAL

Els Amics – Termotur Calella 5-1 J.Figueras (1), M.Villaret, A.Martínez

L’equip de 2a A tanca una temporada dura amb una derrota a la pista dels Amics de Terrassa, però la part positiva és que s’ha pogut mantenir la categoria.

En Mateu, l’Alex i en Jack

TERCERA B TERRITORIAL

Bellvitge – Tarinas Calella 4-2 R.Santiago (1), P.Solé (1), A.Codina

En Pau i en Ruben, dos jugadors que aquest any han debutat en la lliga, sumen un punt en el darrer partit de lliga, després que el Tarinas certifiqués l’ascens de categoria fa dues jornades.

L’Axel, en Ruben i en Pau

CIRCUIT PROMESES

Tres títols pel CTT Calella

En Pau Solé al nivell M, l’Esteban a l’N i en Pau Torrent al P es van proclamar campions de la penúltima fase del circuit promeses!

La Ivet i en Marc van arribar a la final dels seus nivells, mentre que en Ruben i l’Arnau Pera van caure a les semifinals.

Open Barcelona

L’Orlando Saña va participar a l’Open Barcelona de Veterans +60, aconseguint una meritòria 3a posició. Saña va arribar a semifinals on va caure amb Expósito.