+34678973217 cttc@cttcalella.com

DIVISIÓ D’HONOR MASCULINA

Sosmatic Badalona – Termotur Calella 2-4 M.Miró (2), S.Grau (2), A.Arcos

Gran partit del Termotur Calella a la pista del Sosmatic Badalona, on en Marc Miró i en Sergi Grau van jugar a un gran nivell i deixen a l’equip líder del seu grup al final de la primera volta.

En el primer punt, Grau va haver de remuntar un 4-8 en el 5è set a en Pere Navarro, aconseguint un punt que resultaria clau en el desenvolupament del partit.

En Marc Miró, que jugava tocat per una lesió, va aconseguir un punt de mèrit contra en Ferran Brugada, que a més donava la victòria definitiva a l’equip. El partit va suposar el retorn a l’equip de l’Albert Arcos, que tot i no puntuar, serà clau en la segona volta.

Podeu veure el resum del partit al nostre canal de youtube.

Marc Miró

SEGONA ESTATAL MASCULINA

Termotur Calella – Ateneu 1882 6-0 A.Martínez (2), M.Garrido (2), A.Kumar (2)

Excel·lent partit del segon equip masculí, que tanca la primera volta amb 5 victòries en 5 partits. Abel Martínez, Aman Kumar i Martí Garrido no van donar opcions a l’Ateneu, que arribava com a 2n de la classificació.

TERCERA ESTATAL

Tarinas Calella – Barcino 6-0 O.Saña (2), A.Puig (2), T.Leone (2)

El Tarinas Calella rebia el lider a casa i va aconseguir imposar-se per un contundent 6 a 0 que deixa els calellencs a la part alta de la classificació.

PRIMERA TERRITORIAL

Suris Calella – La Pobla de Lillet 6-0 A.Petrague (2), J.Sánchez (2), Ll.Sánchez (2)

El Suris Calella aconsegueix pujar fins a la 1a plaça del seu grup després d’una còmode victòria davant La Pobla de Lillet per 6 a 0.

SEGONA A TERRITORIAL

Termotur Calella – CTT Barcelona 0-6 F.Riera, J.Figueras, A.Martínez

L’equip de 2a A no aixeca cap i ja és cuer de la classificació després de la derrota contra el líder de la categoria per 0 a 6.

SEGONA B TERRITORIAL

Cruxent Edelma Calella – Lluïsos de Gràcia 5-1 A.Roca (2), J.Cervantes (2), M.Leone (1)

Còmode victòria contra el darrer classificat en un bon partit dels nostres joves jugadors, que són 4ts a la classificació general.

TERCERA B TERRITORIAL

Badalona – Tarinas Calella 2-4 J.Torroja (2), P.Plaza (1), A.Codina (2)

El Tarinas ja és 2n a la classificació després d’una treballada victòria a Badalona.

CIRCUIT PROMESES

2 títols i un total de 6 podis pel CTT Calella

Un total de 20 jugadors i jugadores del CTT Calella participen al Circuit Promeses i aquests han estat els resultats a la 2a fase: