+34678973217 cttc@cttcalella.com

DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA

Suris Calella – Bàscara 4-2 A.Fernández (2), C.Pérez (2), Ll.Díez

El Suris Calella aconsegueix una brillant victòria contra el CTT Bàscara, que sumada al resultat del partit entre la UE Sant Cugat i l’Helios de Saragossa, dóna la classificació matemàtica a les calellenques per a la fase d’ascens, assegurant també la permanència a la categoria per a la temporada que ve.

El partit va començar amb la victòria d’Abril Vidal sobre la local Lluna Díez. En el segon partit, la Claudia Pérez derrotava per 3 a 0 a Denise Payet, jugadora anglesa de l’equip gironí que només havia perdut un punt en tota la lliga. L’Alba Fernández posava per davant al Suris derrotant a l’Helena Colinas i Pérez posava el 3 a 1 contra Vidal.

El Bàscara tornava a posar emoció al marcador a través de Colinas, i amb 3 a 2 al global, l’Alba Fernández va derrotar per 3 a 2 a Payet, donant una victòria vital al Suris Callela, que aquesta setmana viatjarà a Saragossa amb la feina feta.

DIVISIÓ D’HONOR MASCULINA

Termotur Calella – Sosmatic Badalona 0-6 S.Grau, A.Arcos, M.Garrido

El Termotur Calella encaixa la tercera derrota consecutiva en la lliga i passa d’anar líder fa 3 jornades a estar en la 4a posició que l’obligarà a jugar la fase de descens.

El Sosmatic Badalona va fer un gran partit i no va donar gaires opcions al Termotur, que va fer debutar al jove Martí Garrido, que cobria la baixa per lesió d’en Marc Miró.

SEGONA ESTATAL MASCULINA

Termotur Calella – Girbau Vic 2-4 A.Kumar (1), T.Leone (1), A.Martínez

Primera derrota de la temporada del segon equip calellenc, que amb les baixes d’Abel Martínez i Martí Garrido no va poder amb el Girbau Vic. Tot i la derrota, l’equip calellenc ja fa un parell de jornades que s’ha assegurat la primera plaça del grup.

El partit va suposar el debut en la categoria de Tomás Leone i Alex Martínez

TERCERA ESTATAL

Tarinas Calella – Agrupació Congrés 4-2 O.Saña, X.Abio (2), A.Puig (2)

Gran victòria del Tarinas Calella que s’assegura la classificació per a la fase d’ascens en un grup molt complicat. En Xavi Abio, amb una gran actuació va evitar que el partit anés al doble decisiu.

PRIMERA TERRITORIAL

Ateneu 1882 – Suris Calella 1-5 Repe (2), A.Petrague (2), Ll.Sánchez (1)

El Suris Calella continua lider una setmana més gràcies a la contundent victòria a la pista de l’Ateneu 1882.

SEGONA A TERRITORIAL

CETT Esparreguera – Termotur Calella 5-1 J.Font (1), M.Villaret, J.Figueras

Greu ensopegada del Termotur a 2a A, amb una derrota a la pista del darrer classificat que deixa a l’equip en una situació molt complicada.

SEGONA B TERRITORIAL

Lluïsos d’Horta – Cruxent Edelma Calella 5-1 A.Roca (1), P.Villaret, A. Codina

Derrota a la pista del segon classificat, però el Cruxent Edelma continua 3r en la classificació en zona de fase d’ascens.

TERCERA B TERRITORIAL

Tarinas Calella – Granollers 6-0 J.Puig (2), T.Ruscalleda (2), M.Fernández (2)

Victòria per 6 a 0 sobre el cuer de la classificació i el Tarinas continua com a 2n del seu grup.

VETERANS TERRITORIAL

Suris Calella – Prat 5-1 O.Saña (2), A.Puig (2), J.Puig (1)

El Suris continua invicte i aquesta setmana van jugar conjuntament Aitor Puig i Jaume Puig per primer cop a la lliga de veterans.

CIRCUIT PROMESES

3 títols pel Club Tennis Taula Calella

Marc Fernández, Pau Solé i Arnau Pera van quedar campions dels seus nivells a la 3a Fase del Circuit Promeses. Mateo Leone i Pau Torrent van ser subcampions i Arnau Roig 3r.