+34678973217 cttc@cttcalella.com

El Club Tennis Taula Calella està obert a tothom que vulgui practicar i aprendre el nostre esport. Tenim activitats per a totes les edats a partir dels 5 anys fins als 80, per la gent que vulgui competir o simplement passar una bona estona fent tennis taula. Pots trobar més informació a la web o venir a preguntar de dilluns a divendres a les instal·lacions de la Fàbrica Llobet de 17 a 21 hores. 

Si vols informació actualitzada dels nostres equips, pots trobar-la a l’apartat de novetats i també ens pots seguir a les xarxes socials: Club Tennis Taula Calella al Facebook i cttcalella al Twitter, Instagram i Tik Tok, així com també tenim canal de Youtube i Dailymotion (contacte

Pots descarregar-te el full d’inscripció (amb la informació dels preus) aquí Fulla de Soci

Per a poder completar la inscripció, tots aquells que vulguin ser socis, hauran d’omplir els formularis de protecció de dades i de consentiment d’ús d’imatge

Seguint els protocols de prevenció de la Covid-19 que hem rebut per part de l’Ajuntament de Calella, tothom que vulgui venir a practicar a les nostres instal·lacions haurà de portar signat la declaració de responsabilitat: adults i menors.

Per a poder formalitzar la inscripció, es poden enviar els documents juntament amb la fotocòpia del DNI i CATSalut al correu electrònic cttc@cttcalella.com. El club també té a la vostra disposició els documents físics al club, on també es pot completar la inscripció.