+34678973217 cttc@cttcalella.com

El Club Tennis Taula Calella està obert a tothom que vulgui practicar i aprendre el nostre esport. Tenim activitats per a totes les edats a partir dels 7 anys fins als 80, per la gent que vulgui competir o simplement passar una bona estona fent tennis taula. Pots trobar més informació a la web o venir a preguntar de dilluns a divendres a les instal·lacions de la Fàbrica Llobet de 17 a 21 hores. 

Pots venir a provar un dia de forma gratuïta, qualsevol dia de dilluns a divendres de 17:15 a 19:00 al grup d’iniciació o de 19:00 a 21:00 al grup de tecnificació.

El preu mensual és de 45€/mes i es pot venir tots els dies de dilluns a divendres al grup d’entrenament que pertoqui. Per aquells que volen venir a practicar de forma lliure, el preu és de 40€/mes.

Si vols informació actualitzada dels nostres equips, pots trobar-la a l’apartat de novetats i també ens pots seguir a les xarxes socials: Club Tennis Taula Calella al Facebook i cttcalella al Twitter, Instagram i Tik Tok, així com també tenim canal de Youtube i Dailymotion (contacte

Per a poder formalitzar la inscripció, podeu demanar el full d’inscripció a cttc@cttcalella.com i s’haurà d’adjuntar la fotocòpia del DNI i CATSalut. El club també té a la vostra disposició els documents físics al club, on també es pot completar la inscripció. 

Per a poder completar la inscripció, tots aquells que vulguin ser socis, hauran d’omplir els formularis de protecció de dades i de consentiment d’ús d’imatge