+34678973217 cttc@cttcalella.com

El Club Tennis Taula Calella va participar als Campionats d’Espanya que es van celebrar a Antequera durant tot el mes de juny.

Els canvis i aplaçaments deguts a la crisi de la COVID19 van fer que la Federació Espanyola agrupés diferents proves durant tot el mes de juny a Antequera, com les fases d’ascens, la copa del Rei, els Campionats d’Espanya i el Torneig Estatal.

En Marc Miró, del Termotur Calella va participar als Campionats d’Espanya Absolut, Sub23 i Juvenil, així com també a l’Estatal Juvenil. Va aconseguir arribar als 1/4 de final de Campionat d’Espanya i a l’Estatal juvenils, jugant a un gran nivell i classificant-se entre els 8 millors als dos campionats, essent juvenil de 1r any.

Marc Miró

L’Alba Fernández del Suris Calella va arribar als 1/8 de final del Campionat d’Espanya Sub23, mateixa ronda que va assolir Martí Garrido en infantil.

En Mateo Leone va caure a 1/16 en categoria benjamí i en Xavi Abio va caure a la final de la prèvia en infantil.

També a 1/8 de final va arribar la Maria Martínez al Torneig Estatal Benjamí i l’equip del Termotur Calella, format per Martí Garrido, Xavi Abio i Mateo Leone.

L’equip infantil va realitzar una gran fase de grups, acabant primer derrotant a Roquetas i a Leka Enea, i quan tenia un quadre favorable per arribar a semifinals, no van aprofitar l’ocasió i van caure contra Boadilla.

La Laia Font i en Mateo Leone van jugar a un gran nivell al Torneig Estatal tot i caure a la primera ronda.