+34678973217 cttc@cttcalella.com

5 medalles pels jugadors del CTT Calella als Campionats d’Espanya

Els Campionats d’Espanya es van jugar al Palacio de Deportes de Cartagena del 27 de juny al 8 de juliol.

La jugadora del Suris Calella, Claudia Pérez, va guanyar dues medalles de bronze, en les proves individual i de dobles fent parella amb la Jana Riera del Tramuntana de Figueres.

El jugador del Termotur Calella, Xavi Abio va donar una de les sorpreses majúscules del campionat arribant fins a la final infantil, fent història al club. La final la va perdre contra Luca Khidasheli del CN Sabadell per 4 a 1.

I el jugador format al club i que entrena a Calella, Toni Ruscalleda, jugava cedit al TT Cassà i va sumar dues medalles més. Una de plata en la prova d’equips i una de bronze juntament amb Ladimir Mayorov en la prova de dobles.

En les proves d’equips, el Termotur Juvenil, format per Martí Garrido, Aman Kumar, Xavi Abio i Marc Miró, va caure als 1/16 de final contra l’Alsacity Cartagena per 2 a 3, on els calellencs ho van tenir tot de cara per passar de ronda.

El Termotur Infantil va caure als 1/8 de final contra el Mercantil de Sevilla per 3 a 0. L’equip format per Xavi Abio, Joel Cervantes i Mateo Leone va complir, però els andalusos van estar més encertats.

Altres resultats destacats van arribar a les proves individuals, on en Toni Ruscalleda i l’Alba Fernández van arribar als 1/8.