+34678973217 cttc@cttcalella.com

Valls ha acollit una nova edició dels Campionats de Catalunya d’Edats del 28 de març a l’1 d’abril.

El Club Tennis Taula Calella hi participat amb 18 palistes en les diferents categories, amb els següents resultats.

Fotografies d’Antonio Álvarez Luengo. Enllaç: https://flickr.com/photos/fctt 

Categoria Benjamí

Laia Font del Suris Calella va arribar fins a les semifinals, acabant en 4a posició. La seva companya d’equip Maria Martínez va quedar 8a, mentre que en Toni Ruscalleda i en Mateo Leone van perdre a 1/8 tot i jugar a un gran nivell. 

Categoria Aleví

La Lluna Díez va ser la jugadora més destacada, acabant en 5a posició i jugant molt bons partits. 

La Lola Arcos també va tenir una gran actuació i va quedar 12a. Candela Arcos i Ivet Colominas van caure a la fase de grups, mentre que en Joel Cervantes, va quedar 1r de grup però després va caure a 1a ronda.

Categoria Infantil

En categoria infantil, el Club Tennis Taula Calella va tenir una actuació discreta. 

En Martí Garrido, que era un dels favorits de la prova, va caure a 1/8 de final, mentre que en Xavi Abio i en Pau Arderiu quedaven eliminats una ronda abans. Mariona Garrido i Aniol Roca no van superar la fase de grups.

Categoria Juvenil

La Clàudia Pérez del Suris Calella va quedar subcampiona, després de perdre en la final contra Jana Riera. En Marc Miró del Termotur Calella va quedar 3r, pujant de nou al podi.

En Martí Garrido va arribar als 1/4 de final, mentre que Aman Kumar va caure a prèvies.

Categoria Sub21

En categoria sub21, el jugador del Termotur Calella, Marc Miró, ha arribat a semifinals on ha caigut amb Carlos Fernández del CETT Esparreguera per un ajustat 1-3 

En general, bons resultats dels jugadors i jugadores del Club Tennis Taula Calella, tot i que millorables. La part més positiva: tornar a competir amb regularitat i el debut de jugadors/es en competicions catalanes, en un torneig que es va jugar sense poder fer bandes degut a les restriccions pel COVID19, que fa que les competicions encara no es puguin disputar amb total normalitat.