+34678973217 cttc@cttcalella.com

Medalla al Campionat d’Europa pel jugador del Termotur Calella, en Marc Miró!!

L’equip estatal format per Marc Miró, Juan Pérez, Marc Gutiérrez, Miguel Núñez i Miguel Ángel Pantoja ha acabat 4t al Campionat d’Europa, aconseguint una medalla històrica. El campionat s’ha celebrat a Varazdin (Croàcia) del 18 al 24 de juliol.

A la fase de grups, l’equip espanyol va derrotar a Itàlia i Hongria per 3-2 i van perdre contra Bèlgica, els favorits al títol, per 2-3. Per un triple empat van quedar 1rs i es van enfrontar a Suïssa a 1/8 de final a la que van derrotar 3-0.

A 1/4 van tornar a guanyar per 3-2, aquest cop a Croàcia, amb una actuació destacada de Juan Pérez i a semifinals no van poder amb la potent França (0-3), clara dominadora del campionat els darrers anys.

Pel 3r i 4t lloc van perdre amb Romania per 1-3, tot i que això no els va deixar sense medalla, que estava ja assegurada a l’arribar a semifinals.

És la primera medalla aconseguida per un equip masculí espanyol des de l’aconseguida l’any 95 per l’equip junior on també hi jugava un jugador del CTT Calella, Cristóbal Garcia.

En la prova individual, on en Marc competia en categoria Sub19, tenint 16 anys, no va poder superar la fase de grups, mentre que en dobles, fent parella amb l’italià Vallino ha arribat als 1/16 de final i en mixtes amb Eugènia Sastre han perdut a 2a ronda amb els màxims favorits.

Marc Miró amb la medalla de bronze aconseguida al Campionat d’Europa