+34678973217 cttc@cttcalella.com

Campionat de Catalunya Benjamí

El jugador calellenc, Toni Ruscalleda, cedit al Cassà, va aconseguir la medalla de bronze a la prova d’equips i dobles en categoria benjamí.

Les debutants Ainoa Caparrós i Chloe Noordermeer van aconseguir la 7a posició per equips.

Imatges del campionat benjamí

Campionat de Catalunya Aleví

L’equip masculí, format per Mateo Leone, Arnau Pera i Pau Torrent es van quedar a un pas del quadre final, igual que l’equip femení amb Candela Arcos, Maria Martínez i Laia Font.

Els resultats més destacats van ser els 1/4 de final en dobles de les parelles formades per la Maria i la Laia i de la Candela amb l’Estel Navacerrada dels Amics de Terrassa.

En individuals, en Mateo, la Laia i la Maria van arribar fins als 1/8 de final.

Laia Font, Candela Arcos i Maria Martínez
Arnau Pera, Pau Torrent i Mateo Leone

Campionat de Catalunya Infantil

L’equip masculí amb en Xavi Abio, Joel Cervantes i Mateo Leone va arribar fins als 1/4 de final, on va caure contra el CN Sabadell. L’equip femení amb la Lluna Díez, la Lola Arcos i Ivet Colominas no va passar de la fase de grups.

En Xavi va arribar fins als 1/8 de final en la prova individual i dobles. La Mariona, la Lluna en Joel i en Mateo es van classificar pel quadre final individual.

La Mariona, en Xavi i els equips masculins i femenins en categoria infantil

Campionat de Catalunya Juvenil

La jugadora del Suris Calella, Clàudia Pérez, va aconseguir una medalla d’or en dobles amb la Jana Riera i una de plata en la prova individual.

El Termotur Calella masculí, format per Martí Garrido, Aman Kumar, Tomás Leone i Xavi Abio va arribar a les semifinals on va posar contra les cordes al Borges.

En Tomás i en Xavi van arribar als 1/4 de final en la prova de dobles.

La Claudia, l’Aman i l’equip juvenil

Campionat de Catalunya Sub21

El jugador del Termotur Calella, Sergi Grau, va pujar al podi en les proves en les que va participar. Es va proclamar campió en dobles, juntament amb l’Arnau Pons, segon per equips amb l’Aman i en Martí i va arribar a les semifinals de la prova individual.

En Martí Garrido i la Claudia Pérez van arribar també a semifinals en la prova de dobles.

L’equip mascuí al podi i imatges d’en Sergi i en Martí