+34678973217 cttc@cttcalella.com

La Federació Espanyola ha enviat els calendaris de les lligues estatals amb 3 equips implicats del Club Tennis Taula Calella.

El format de les lligues ha canviat i es jugarà en subgrups de 5 equips i en format de concentració i començarien el proper mes de març sempre que la situació sanitària i les restriccions ho permetin.

L’Adrià Mallorquí en una imatge d’arxiu

Per començar, el Suris Calella de Divisió d’Honor femenina, que estarà format principalment per l’Alba Fernández, la Clàudia Pérez i l’Elisabeth Cabanas, amb el suport de les joves jugadores de l’escola, jugarà contra el Ripollet, el Sant Cugat, el Tramuntana Figueres i el Vic TT i aquest serà el calendari:

El Termotur Calella de la Divisió d’Honor Masculina, amb Albert Arcos, Adrià Mallorquí, Marc Miró i Daniel Conic s’enfrontaran al Vic, Olot, CN Sabadell i el Sant Jordi d’Eivissa:

L’altre equip de lligues estatals que començaria a competir a principis de març és el Termotur Calella de Segona Nacional. L’equip estarà format per l’Aitor Puig, l’Aman Kumar, en Martí Garrido i l’Abel Martínez i té el següent calendari:

També s’ha publicat el sorteig i el calendari de la lliga de Preferent, on el Suris Calella hi participarà amb l’Orlando Saña, Josep Gual, Tomás Leone i Xavier Abio i jugarà la primera concentració a Parets el dia 14 de març. La lliga de Preferent pot començar ja que dóna accés a Lligues Estatals. La resta de categories de les lligues territorials hauran d’esperar a que s’aixequin les restriccions que impossibiliten l’organització de competicions catalanes.